ADRESA: Ke Stadionu 2350, Kladno

TELEFON: +420 606 721 135

Řecká legenda v srdci Kladna: Zažijte chuť Kréty v Greek restaurantu Kréta

Vítejte v Greek restaurantu Kréta, oáze autentické řecké kuchyně v Kladně! Za touto novou a vzrušující destinací stojí legenda gastronomického světa, Charkis Pulakis, jehož vášeň pro řecké chutě sahá neuvěřitelných 30 let do minulosti.

Greek restaurant Kréta – Kladno

Od Kréty do Atén a zpět: Charkisova cesta začala na Krétě, kde se s nadšením učil tajům tradiční kuchyně. Po studiích sbíral cenné zkušenosti v prestižních tavernách po celém Řecku, včetně Atén, kde si v roce 1994 otevřel vlastní restauraci. Ta se brzy stala vyhlášenou oázou pro milovníky autentických řeckých pokrmů, a to jak mezi místními, tak i turisty.

Láska k moři a čerstvým surovinám: Charkis věří v sílu čerstvých a kvalitních surovin, proto si pro své originální menu nechává dovážet ryby a mořské plody přímo z rodné Kréty. Díky jeho lásce k moři a kuchařskému řemeslu se tak na vašem talíři ocitnou ty nejlahodnější a nejčerstvější dary Egejského moře.

Tradice a inovace v dokonalé harmonii: Greek restaurant Kréta navazuje na Charkisovu bohatou pracovní historii a zároveň přináší moderní gastronomický zážitek. Vychutnejte si inovativní variace na klasické řecké/krétské recepty, které potěší i ty nejnáročnější gurmány.

Nová restaurace v Kladně: Po letech úspěchu na Krétě se Charkis rozhodl otevřít novou kapitolu v Kladně. Greek restaurant Kréta tak zve všechny milovníky dobrého jídla na cestu za autentickými řeckými chutěmi a pohostinností.

Nenechte si ujít:

  • Originální krétské menu: Ochutnejte speciality jako souvlaki, gyros, moussaka a ryby z Egejského moře, vše připravené z čerstvých surovin a s láskou k tradici.
  • Příjemná atmosféra: Vychutnejte si útulný interiér s řeckými dekoracemi a přátelskou atmosféru, která vás přenese na sluncem zalitou Krétu.
  • Řecké víno a raki: Doplňte svůj gastronomický zážitek o lahodná řecká vína a tradiční raki.

Greek restaurant Kréta

  • Adresa: Ke Stadionu 2350, 272 01 Kladno
  • Telefon: +420 606 721 135
  • E-mail: kretamargarita@gmail.com
  • Web: www.greekrestaurantkreta.cz

Přijďte se ponořit do světa autentické řecké kuchyně a zažít nefalšovaný gurmánský zážitek v Greek restaurantu Kréta!

Oznámení


Zažijte Řecko na vlastní kůži!

Originální řecký večer s živou hudbou

20. září 2024

Neváhejte a rezervujte si své místo již dnes! VÍCE INFO>>>

This will close in 20 seconds